XXIX. ORSZÁGOS URBANISZTIKAI KONFERENCIA 2023

KI FEJLESZTI A VÁROST?

Érdekek, konfliktusok és együttműködések a terület- és városfejlesztésben

2023. október 19.

 

Információk

A konferencia alapadatai

A konferencia időpontja                2023. október 19.

Konferencia nyelve:                      magyar

A konferencia belépőjegyhez kötött.


Részvételi díjak:

Konferenciarészvételi jegyár: 36 000 Ft

Early bird jegyár (2023. szept. 10-ig): 32 400 Ft

Jegyár MUT tagoknak és diákoknak: 29 000 Ft

Early bird jegyár MUT tagoknak és diákoknak (2023. szept. 10-ig): 26 100 Ft

Támogatói jegy: 150 000 Ft

A konferencia regisztrációja a Jegyárak aloldalon elérhető.

Absztrakt felhívás

A tudományos absztraktokra vonatkozó felhívás megtekintéséhez látogasson el a Felhívás menüpontba!

Absztrakt leadási határidő: 2023. szept. 15.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudom elérni a konferencia szervezőit?

A konferencia szervezőinek közvetlen elérhetőségei a kapcsolat menüpontban találhatók. Keressen minket bizalommal!

Szükséges előzetes regisztráció?

Igen, előzetesen minden résztvevő számára szükséges az online regisztráció. A regisztrációs felület Regisztráció menüpontban érhető el.

Hol tudok jegyet venni?

Jegyvásárlásra online módon, a konferencia honlapján lehetséges, a Regisztráció menüpontban.

Minden előadáson részt vehetek-e?

A belépőjegyet megvásárló résztvevők, minden előadáson részt tudnak venni. A konferencia első felében plenáris előadások, míg a második felében szekció előadások lesznek. A szekcióelőadások során párhuzamosan 3-4 helyszínen kerülnek megrendezésre az előadások és a kerekasztal beszélgetések.

Kell-e az előadásokra előre jeleznem a részvételt?

Nem, az egyes előadásokra nem szükséges külön jelezni a részvételt, azok a konferencia résztvevő számára – a termek befogadóképességének mértékéig – megkötések nélkül látogathatóak.

Részletek és vásárlási feltételek

A rendezvény kizárólag érvényes jeggyel, előzetes regisztrációt követően látogatható.

A részvételi díj tartalmazza a büféebédet, a kávészüneteket, valamint a konferencia teljes programján való részvételt.

Az online regisztrációról e-mailes visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat, valamint a jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket jóvá kell hagyni.) A jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek elfogadása után az oldal átvezet az online fizetési lehetőségre, ahol a jegy vételára kiegyenlíthető. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően a regisztrációkor megadott e-mail címre, illetve a kapcsolattartónak megküldi a kiállított távszámla letöltési linkjét.

 

FIGYELEM!

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat – beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy a rendezvénytől egyéb okok miatt való távolmaradást – nem fogadunk el. .

A Magyar Urbanisztikai Társaság fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Magyar Urbanisztikai Társaság megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatók.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Magyar Urbanisztikai Társaság a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a HÉTFA Elemző Központ Kft. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.

A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!